Дитячий ланч бокс monbento tresor. Огляд

купить детский ланчбокс monbento tresor

Багато хто полюбляє ланч бокси monbento і обирає їх для себе і своїх половинок. Та до недавна всіх, хто хотів вибрати ланч бокс від monbento для дитини в школу, доводилося засмучувати: таких просто не існувало! Тому радощам Бенто Кота не було меж, коли з’явився дитячий ланч бокс monbento tresor. І він вже готовий поділитися враженнями від «мацання» бенто 😉

 

Характеристики дитячого ланчбокса monbento tresor

  • Ємність: 900 мл. загальна; 2 маленьких контейнери по 150 мл., більший контейнер: 450 мл.
  • Розміри (ВхШхД): 10.4 см х 9.2 см. х 16 см.
  • Матеріал: PBТ (нижній контейнер і кришка), РР — поліпропілен (2 маленьких контейнери і кришка для нижнього контейнера).
  • Герметичний.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, до 3-х хвилин на 500 Вт максимум, попередньо зняти кришки.
  • Мити в посудомийній машині: можна, на верхній поличці посудомийної машини.
  • Морозильна камера: можна зберігати.
  • Дизайн: Франція. Виробництво: Китай.

Купить детский ланч бокс monbento tresor

Дитячий ланч бокс monbento tresor складається з одного контейнера ємністю 450 мл. і двох невеличких коробочок по 150 мл. — шляхом нескладних арифметичних дій отримуємо загальну ємність 750 мл. Тому маємо загадку: як у monbento виходить 900 мл?

Контейнер детского ланч бокса monbento tresor

Пластик цього боксика якісний та екологічно чистий: monbento притримується своїх стандартів. «Софт тач» нанесений, але не в такій кількості, як на ланч бокс monbento original. Та, все ж таки, бокс приємний на дотик — саме для дитячих рученят.

Контейнер детского ланч бокса monbento tresor

Нижній контейнер накривається кришкою, але не закривається. Тому брати з собою бокс частинами, як у віпадку monbento original, не вийде.

Крышка детского ланч бокса monbento tresor

Щільно його закрити допомогає спільна кришка ланч боксу. По боках в неї є спеціальні кліпси, які легко фіксують і відкривають ланч бокс.

Коробочки детского ланч бокса monbento tresor

Мені дуже сподобалась новинка-цікавинка цього боксу: 2 коробочки, які розташовуються на нижньому контейнері і накриваються спільною кришкою. Вони чудово підійдуть для ягід, шматочків фруктів та овочів, а також різних смаколиків.

Коробочки детского ланч бокса monbento tresor

Ці коробочки герметично закриваються прозорими кришечками: можна легко побачити, що лежить всередині і вирішити, яку відкрити в першу чергу =)

Фишки на детском ланч боксе monbento tresor

Оригінальним цей дитячий ланч бокс робить прозора вставка-«ілюмінатор» на кришці, куди можна покласти одну з 5 глянцевих картонних фішок, що йдуть в комплекті або придумати свою! Уявіть, як буде цікаво обирати, яка фішка прикрасить бокс сьогодні.

Фишки детского ланч бокса monbento tresor

А я згадала дитячу гру «вибий фішку». Той, у кого вона падає картинкою догори, виграє і забирає фішку суперника. У мене була чималенька колекція, де чомусь найбільше фішок було із зображеннями Mortal Kombat =) Може, й вам захочеться зіграти?

Детский ланч бокс monbento tresor для детей от 4-5 лет

Дитячий ланч бокс monbento tresor чудово підійде дітям від 4-5 років. Його можна брати з собою куди завгодно: дитячий садок, школа, спортивна секцію, додаткові заняття, басейн, а також в дорогу або на прогулянку, щоби перекусити самому і, можливо, пригостити друзів.