Дитячий ланч бокс Goodbyn Bynto

Детский ланч бокс Goodbyn Bynto обзор

Дякуючи одній чудовій статті про дитячі ланч бокси, я дізналася про американські боксики для дітей від 5 до 105 рочків :) І, нарешті, змогла роздивитися різні моделі Goodbyn Bynto з усіх боків. Тепер хочу поділитися своїми враженнями.

Ланч бокс для ребенка в школу Goodbyn Bynto

Все в цьому ланч боксі використовується на 100%: на зворотньому боці упаковки я знайшла перелік продуктів для дитячих ланчів, приклади обідів, цікаві факти та загадки, рекомендації щодо раціону для дітей різного віку та багато інших цікавинок. Та про все по черзі.

Характеристики дитячого ланч бокса Goodbyn Bynto

  • Ємність: 1221 мл. загальна; верх: 508 мл., середина: 451 мл., низ: 252 мл.
  • Розміри (ВхШхД): 27.3 см. х 17.1 см. х 6.4 см.
  • Матеріал: безпечний пластик, що підлягає переробці.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, попередньо зняти кришку.
  • Мити в посудомийній машині: можна, на верхній поличці посудомийної машини.
  • Дизайн: США. Виробництво: Китай.

Огляд дитячого ланч бокса Goodbyn Bynto

Набор для детского ланча в школу Goodbyn Bynto

Дитячий ланч бокс Goodbyn Bynto виготовлено зі щільного якісного пластику, який підлягає переробці. Кришка легко знімається і щільно закривається, думаю, що й маленька дитина має впоратися з таким «механізмом» самостійно.

Купить детский ланч бокс Goodbyn Bynto

Повний комплект для дитячого ланча складається з самого ланч боксу, пляшечки для напоїв та наліпок, що допоможуть втілити фантазію дитини і батьків в життя.

Ланч бокс для ребенка Goodbyn Bynto

Замість розділювачів, що використовуються в класичних ланч боксах, Goodbyn Bynto пропонує цікаве рішення: три контейнери з’єднані в один. Кришка закриваєтся щільно, до характерного звуку, на кожній з перегородок: так іжа і запахи з різних контейнерів точно не змішаються.

Бутылочка для напитков Goodbyn

В середньому контейнері ланч бокса Goodbyn Bynto можна транспортувати пляшечку для напоїв: верхня кришка відкручується і через отвір доволі легко налити сік, компот або воду (а якщо додати кілька кубиків льоду, то пляшечка заразом попрацює холодогеном для складеного обіду). Клапан закриває її герметично — не варто перейматися з приводу замащеного дитячого наплічника.

Наклейки для детского ланч бокса Goodbyn Bynto

З величезною кількістю наліпок можна дати волю фантазії і прикрасити обід не лише здередини але й ззовні. Найкраще ж те, що їх можна мити (руками або в посудомийній машині) — вони витримають :) (фото звідси)

Детский ланч бокс Goodbyn Bynto

На офиційному сайті Goodbyn можна знайти приклади рецептів дитячих обідів, рекомендації щодо денного раціону дитини в залежності від віку і, навіть, список для закупівель (англійською).

Пример обеда для школьника Goodbyn Bynto

Goodbyn рекомендує використовувати ланч бокс так:

  • Верхній контейнер ідеально підійде для бутерброда, шматочків яблука, апельсина або банана.
  • Середній контейнер підходить для пляшечки, яка вміщує 225 гр. напою або іншої їжі.
  • Нижній контейнер можна використовувати для булочок, макаронів, печива, картоплі, йогурта або каші (фото звідси).

Чем кормить ребенка в школе

Дитячий ланч бокс Goodbyn Bynto можна скласти разом із зошитами та книжками до шкільного наплічника або взяти окремо за спеціальну ручку. Його добре брати на пікнік і в сімейні подорожі машиною. Ми, наприклад, відвідуємо басейн і завжди беремо з собою кашу, фрукти і печиво, бо після тренування з апетитом жартувати небезпечно :)

  • Jessica

    Thank you for the photo credit! :)

    • Yuliya Boorlyk

      The photo is great! :)