Дитячий ланч бокс Goodbyn Mix & Match Set. Огляд

Детский ланч бокс Mix & Match Set. Обзор

Шукаєете щось нестандартне серед ланчбоксів? І це в нас є :) Яскравий і мультифункціональний контейнер від Goodbyn Mix & Match Set потішить і дітей і батьків!

Детский ланч бокс Mix & Match Set. Обзор

 Характеристики дитячого ланчбокса Goodbyn Mix & Match Set

  • Ємність: 1567 мл. загальна; всього 5 контейнерів: великий — 665 мл, середній (з двома «відділами») — 570 мл, маленький (з двома «відділами») — 236 мл, і два соусники, кожний по 48 мл.
  • Вага: 308 г.
  • Розміри (ВхШхД): 9.4 см. x 23.2 см. x 17.4 см.
  • Матеріал: РР — поліпропілен.
  • Негерметичний.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, до 3-х хвилин на 500 Вт максимум, попередньо зняти кришки.
  • Мити в посудомийній машині: можна, на верхній поличці посудомийної машини.
  • Морозильна камера: можна зберігати.
  • Дизайн: США. Виробництво: Китай.

Огляд ланчбокса Goodbyn MIX & MATCH SET

Ланч бокс Goodbyn Mix & Match Set складається з 5 індивідуальних контейнерів: великого (665 мл), середнього (2 х 285 мл), маленького (2 х 118 мл) та двох соусників (кожний по 48 мл), які легко «ховаються» в маленький контейнер.

Великий контейнер

Детский ланч бокс Mix & Match Set. Купить в Украине

Найбільший з п’яти контейнерів бентобокса. Чудово підійде для салатів, других страв і поживних здорових сендівічів. Цей контейнер абсолютно «самостійний» — його можна брати з собою як повноцінний ланчбокс. Він легко закривається, і це великий плюс, враховуючи, що цей бокс створено для дітей. Та контейнер не зовсім герметичний, тому страви з підливами і рідкими соусами бажано до нього не складати.

Середній контейнер

купить детский ланч бокс Mix & Match Set

Ще один вмісткий, трохи менший за ємністю контейнер, що розділений на два відділи. Можна використовувати для овочів, фруктів, смаколиків — все, що із задоволенням і користю з’їсть на перерві зголоднілий школяр.

2 соусники

купить детский ланч бокс Mix & Match Set

Соусники найбільш герметичні з усіх п’яти контейнерів. Вони надійно зберігають смачні заправки до початку обіду, і їх можна складати в будь-які з контейнерів бентобокса, це дуже зручно.

 Маленький контейнер

купить детский ланч бокс Mix & Match Set

Два маленьких контейнери з’єднані в один, і підійдуть для корисних «снеків» і улюблених смаколиків дитини.

Детский ланч бокс Mix & Match Set. Обзор

Всередину легко вміщуються соусники, тому він стане для них чудовим «сейфом» — подвійний захист для рідких соусів або йогурта.

Детский ланч бокс Mix & Match Set. Обзор

Контейнери мають примітку — «easy to open», а це означає, що вони без надзусиль відкриваються і закриваються. Тому, навіть, малюк не матиме проблем з використанням цих боксів.

купить детский ланч бокс Mix & Match Set

Ланчбокси від Goodbyn створені спеціально для дітей. Вони абсолютно безпечні, на 100% підлягають повторній переробці і не забруднюють навколишнє середовище.

DSC_0546s

Трохи збентежило те, що контейнери ніяк не скласти разом. Та, думаю, що використання сумочки легко вирішить цю задачу.

Дитячий ланчбокс Mix & Match Set, як і Goodbyn Bynto, можна прикрасити водостійкими наліпками, а всередину покласти ложку-виделку, а от бутилочка, на жаль, не влізе.

Простий і універсальний дизайн бокса надає величезний вибір варіантів «іжі з собою», ідеальний для шкільних перекусів, подорожей з дітьми і ланчів на природі!