Фішки для дитячого ланчбокса monbento tresor

Новые фишки для детского ланчбокса monbento tresot

В міжднародний День дітей компанія monbento потішила маленьких власників ланчбоксів monbento tresor новими фішками. Ця тематична підбірка присвячена тваринам і має 5 яскравих малюнків. Давайте знайомитися, завантажувати і вирізати :)

Спершу, пані :) Емма — гарна і авантюрна фламінго. Вона завжди має чудовий вигляд! Безтямно любить ходити магазинами, та коли надворі сонячно, надає перевагу пікніку з друзями і насолоді від довгої прогулянки по воді.

детский ланчбокс monbento tresor

Кальвін — спортивний шимпанзе. Він ніколи не виходить на вулицю без сонцезахисних окулярів! Абсолютно невтомимий, постійно качає прес і відтискається. Будьте обережні: пильнуйте свій бенто, бо Кальвін не може встояти перед бананми :)

Артур — безтурботний лев. Неуважний мрійник «з Місяця», чиє улюблене заняття — шукати свою корону! Трохи лінивий: він любить ніжитися на сонечку і вихвалятися своєю пухнастою золотою гривою.

Корантен — розумний попуга, також відомий як «Коко». Його хобі: розповідати анекдоти, попиваючи гренадин. Це його улюблений напій.

новые фишки с персонажами для детского ланчбокса monbento tresor

Джонні — привітний тигр: якщо не звертати уваги на закрите око і хустку на голові, які додають його образу краплю жорстокості, він доволі милий пірат (не скривдить і комахи :)). До того ж, він має морську хворобу, і, парусний спорт для нього лишається мрією. Він обирає присвячувати весь свій вільний час пошукам скарбів!

Познайомились? То можна і завантажити нові фішки для дитячого ланчбоксу monbento tresor.

Лишається лише роздрукувати файл і вирізати фішки, а найулюбленішого персонажа покласти в спеціальний отвір-«ілюмінатор» ланчбоксу :)

Цікаво, хто ж переможе: фламінго Емма, шимпанзе Кальвін, лев Артур, папуга Коко чи тигр Джонні?

детский ланчбокс monbento tresor

Всі фото взяті з офіційного сайту monbento.