Ланч бокс для супу Aladdin Artist. Огляд

Купить ланч бокс для супа Aladdin ArtistДонедавна я була переконана, що Aladdin виробляє лише термо ланчбокси певного типу. Я помилялася! Так сталося, що до моїх рук потрапило два бокси фірми Aladdin з серії Artist. Ці ланч бокси ну дуже гарні, якісні і ідеально підходять тим, хто не уявляє свій обід без «гарячого» навіть не вдома. Якщо ваш контейнер для супу — це скляна баночка, вам буде цікаво 😉

Купить ланч бокс для супа Aladdin Artist

Серія Aladdin Artist представлена 6 ланчбоксами, 2 з них я доволі детально роздивилася.

Характеристики ланч бокса Aladdin Artist C. Estrada

  • Ємність: 600 мл.
  • Матеріал: безпечний пластик.
  • Герметичний.
  • Термос: зберігає їжу холодною або гарячой до 1.5 годин.
  • Кришка: зручно закручується і відкривається (важливо для супів).
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, попередньо зняти кришку. Зовнішні стінки не нагріваються — з мікрохвильовки чашу брати комфортно.
  • Мити в посудомийній машині: можна.
  • Дизайн: США. Виробництво: Китай.

Огляд ланч бокса для супу Aladdin Artist

Обзор ланч бокса Aladdin Artist

Ланчбокс Aladdin Artist виготовлений з дуже якісного матового пластику, тому чаша стійка до подряпин. Кольори яскраві і м’які одночасно. Такий собі невеличкий шматочок мистецтва в руках.

Закручивающаяся крышка ланчбокса Aladdin Artist

В денці чаші передбачене невеличке заглиблення, завдяки чому ланчбокс дуже зручно вміщається в руці. Та, особливе захоплення в мене викликала кришка: її надзвичайно легко закручувати і відкривати. Тому, думаю, мало шансів замастити себе або стіл, відкриваючи ланчбокс перед тим як поставити його до мікрохвильовки.

Клапан на крышке ланчбокса Aladdin Artist

З внутрішнього боку кришка має клапан, який можна зняти, якщо ви вирішите взяти з собою другу страву на обід, наприклад, рибу або м’ясо з гарніром. Тоді обід буде «дихати», і їжа краще збереже свою свіжість від моменту приготування до споживання. Ще одна особливість, яку я зустріла лише в ланч боксах Aladdin: нагрітий обід можна діставати «голими руками» прямо з мікрохвильовки — зовнішні стінки чаші зберігають комфортну для рук температуру :)

Купить герметичный ланчбокс Aladdin Artist

В чашу легко вмістилося 500 мл., і жодна крапелька не пролилася під час тесту на протікання — ланчбокс герметичний настільки, наскільки це можна собі уявити.

Ланчбокс Aladdin Artist. Обзор

Трохи не вистачає міні-контейнера, який би виконував роль розділювача, аби можна було вмістити в чашу не лише основну страву а ще й салат. Та й форма чаші «потоваришує» не з кожною вузькою сумкою, проте звичайний наплічник або сумка середніх розмірів цілком підійде.

Ланчбокси серії Artist можна використовувати для перших, других страв або салату. Вони справді красиві, добре продумані і зручні: відомі художники (Matte Stephens, Amy Ruppel, Emily Martin, Catalina Estrada, Heisuke KitazawaJon Burgerman) вкладали своє вміння і душу, аби кожен зміг знайти свій ланчбокс серед багатьох. Якщо ви надаєте перевагу «першому» на обід замість сендвічу або другій страві, то це кращий ланч бокс для супу, який я тримала в руках 😉

    • Valeria Bolgova

      Скажите, а в Россию доставку можно сделать?

      • http://bentobox.com.ua Юлия Бурлык

        Валерия, я ответила вам письмом.