Ланч бокс Aladdin Take Away. Огляд

 

Обзор ланч бокса Aladdin Take Away

Схожий на одноразовий судок, що можна зустріти в будь-якому супермаркеті, чи не так? Та, то лише на перший погляд!

Коли ланч бокс Aladdin Take Away береш до рук, все одразу стає на свої місця: дуже якісний і щільний пластик, зручні кліпси і 100% герметичності. І це лише початок 😉 Давайте заглянемо всередину!

Ланч бокс Aladdin Take Away. Обзор

Характеристики Ланч Бокса Aladdin Take Away

  • Ємність: 700 мл. або 350 мл.
  • Матеріал: безпечний пластик (поліпропілен).
  • Герметичний.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, попередньо зняти кришку. Зовнішні стінки не нагріваюьтся — з мікрохвильовки ланч бокс брати комфортно.
  • Мити в посудомийній машині: можна.
  • Дизайн: США. Виробництво: Китай.

Огляд ланч бокса Aladdin Take Away

Герметичный ланч бокс Aladdin Take Away

Aladdin Take Away представлений в двох кольорах (салатному і червоному) і ємностях (700 мл. і 350 мл.). Думаю, почну з моделі більшого розміру.

Раніше я не зустрічалась з ланчбоксами типу Click & Lock і скептично ставилась до кришок на кліпсах. І була приємно здивована, коли всі 4 кліпси м’яко і легко відкрилися.

Ланч бокс Aladdin Take Away обзор

Висока кришка не зімне ваші кулінарні шедеври і збереже їх в ідеальному стані до самого обіду. Звісно, якщо ви не будете трясти ланч боксом як маракасом шляхом від дому до офісу :) (фото звідси).

А подвійні стінки контейнера зроблено так, що вам не знадобиться прихватка, аби дістати ланчбокс з мікрохвильової печі — температура зовнішньої стінки лишиться комфортною для рук навіть після нагрівання! Мене дуже потішила ця особливість ланчбоксів Aladdin: помітно, що автори створювали їх з любов’ю і турботою про майбутніх валсників боксів.

Ланч бокс Aladdin Take Away обзор

Під кришкою я побачила контейнер із вбудованим розділювачем. Загальна ємність вже розділена у співвідношенні 1:2, що допомогає скласти збалансований обід: 1 частина для овочів і 2 частини для основної страви. А запахи і наповнення обох «сусідів» точно не змішаються.

Та, якщо ваш обід складається з риби та гарніру або м’яса та салату, і таки хочеться розігріти основну страву, то доведеться трохи помудрувати :)

Обзор ланч боса Aladdin Take Away

Як завжди, провели тест на «протікання»: заповнили ланчбокс водою — жодна крапля не просковзнула, як би ми не крутили бокс у руках. Тобто для тих, хто надає перевагу стравам з підливою і салаткам з заправками, ланчбокс Aladdin Take Away просто знахідка!

Модель Aladdin Take Away 0.7 л. — це приклад класичного американського ланчбокса: доволі великий розмір, гарна якість, надійність і універсальність (такий бокс можна брати і на роботу і в подорож).

Ланч бокс Aladdin Take Away 350 мл.

Aladdin Take Away 0.35 л. має всі якості моделі на 700 мл., окрім розділювача (та він був би зайвим). А невеликий розмір дає більшу свободу у виборі сумки для транспортування обіду. З двома такими боксами можна комбінувати страви для холодильника і нагрівання. І зручно брати обід для двох.

Все ланч боксы Aladdin Take Away

Ланчбокси Aladdin Take Away втілюють собою американську філософиію обіду. Вони стануть вірними друзями у виборі здорового харчування де б ви не знаходилися: в школі, в офісі, на природі або в подорожі.

 

    • Александра Ягелло

      Скажите, а вот в первом между отделами тоже герметичность?)или это совсем уж?))))

      • Yuliya Boorlyk

        В большем боксе разделитель фиксирован, так что из одного отдела в другой не подтечет. Но, т.к. разделитель не доходит до крышки, то может случиться «конфуз», если хорошо тряхнуть или перевернуть ланчбокс при транспортировке.