Ланч бокс Aladdin Easy Keep Lid. Огляд

купить ланч бокс аладдин киев украина

Ланчбокс Aladdin Easy Keep Lid. Коли назва говорить сама за себе: головна особливість цього контейнеру — в кришці. Кожна дитина зможе легко відкрити і закрити контейнер за допомогою спеціальних кліпс, а кожен дорослий оцінить зручність у використанні і догляді.

купить ланчбокс аладдин easy keep lid киев украина

Характеристики ланчбокса Aladdin Easy Keep Lid

  • Ємність: 710 мл.
  • Розміри (ВхШхД): 10.5 см. x 14.5 см. x 13 см.
  • Матеріал: виготовлений з безпечного пластику (BPA-Free, не містить бісфенол).
  • Гріти в мікрохвильовці: можна, необхідно попередньо зняти кришку.
  • Мити в посудомийній машині: можна.
  • Герметичність: 100%.
  • Дизайн: США. Виробництво: Китай.

Огляд ланчбокса Aladdin Easy Keep Lid

ланчбокс аладдин купить киев украина aladdin

Кришка на кліпсах, — мабуть, одне з найзручніших рішень для ланчбокса: не варто боятися, що не стане сил її відкрити або що їжа розсиплеться. Та дизайнери компанії Aladdin вирішили піти далі та перетворити одну з кліпс в знімне кріплення.

ланч бокс аладдин официальный купить киев украина

Кришка кріпиться до контейнера за допомогою спеціального паза. Таким чином вона міцно тримається під час транспортування та прийому їжі і, в той же час, легко знімається, коли треба вимити і просушити ланчбокс після їжі.

ланч бокс аладдин параметры купить украина

Ланчбокс Aladdin Easy Keep Lid має подвійні стінки, щоби їжа всередині якомога довше зберігала свою температуру. Бажано складати до контейнера їжу, яка вже вистигла до кімнатної температури, або, якщо є бажання взяти з собою щось прохолодне, спочатку заповнити бокс крижаною водою, закрити кришку і залишити на хвилин на 5 :)

обзор ланч бокс аладдин aladdin киев украина

Можна обирати серед чотирьох кольорів Easy Keep Lid: червоний, зелений, морський та ягідний. Ці ланчбокси Aladdin доволі компактні: їх можна зручно перевозити дорогою на роботу, до школи або на пікнік. А чудову компанію контейнеру складуть термокухлі і пляшки для води Aladdin тих самих кольорів 😉

Comments are closed.