Бенто ланч бокс Fantasy Yume Oval Ogi

Бенто ланч бокс Fantasy Yume

Ланч бокс Fantasy Yume Oval Ogi не лишить байдужими поціновувачів класичного японського живопису. Цей бенто бокс дуже елегантний і витриманий в класичному стилі: чорний глянцевий контейнер ідеально пасує декоративній, наче вишитій, кришці. А яскраво червона резинка влучно доповнює всю бенто композицію.

Характеристики ланч бокса Fantasy Yume

  • Ємність: 510 мл. (верхній контейнер: 210 мл., нижній контейнер: 300 мл.).
  • Розміри (ВхШхД): 7.0 см. х 7.5 см. х 18.8 см.
  • Матеріал: пластик ABS.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: заборонено.
  • Мити в посудомийній машині: заборонено.
  • Виробництво: Японія.

Резинка ланч бокса Fantasy Yume

Ланч бокс Fantasy Yume Oval Ogi зручно вміщується в руці завдяки овальній формі. Резинка доволі міцно тримає разом декоративну кришку і обидва контейнери.

Декоративная крышка ланч бокса Fantasy Yume

Під декоративною кришкою ховається контейнер меншої ємності, який служить кришкою для верхнього. Мені вже доводилося зустрічатися з боксами такої конструкції в серіях Glit & Brilla та Usagi.

Верхний контейнер ланч бокса Fantasy Yume

Кришка верхнього контейнера бенто бокса відкривається і закривається доволі вільно і про герметичність, заявлену виробником, тут не йдеться.

Тест на протечку ланч бокса Fantasy Yume

Контейнер «потік» щойно я повернула його на 90 градусів. Думаю, що важливість герметичності для невеличких ланч боксів дуже перебільшена (завжди можна взяти заправку для салата в окремому соуснику). Та, якщо є необхідність брати на обід першу страву, то краще звернути увагу на інші варіанти боксів, наприклад, Aladdin.

Нижний контейнер ланч бокса Fantasy Yume

Нижній контейнер більшої ємності можна використовувати для головної страви або гарнира, а салат, рибу чи м’ясо скласти у верхній відділ. Якщо на денце контейнера покласти лист зеленого салата, то їжа матиме дуже святковий вигляд.

Объём ланч бокса Fantasy Yume

Мені вдалося умістити лише 400 мл. води в обидва контейнери ланч бокса Fantasy Yume (стільки ж помістилося і в лачн бокс Owan Urara, хоча його заявлена ємність менша на 10 мл.). Це, звісно, небагато, та, з іншого боку, якщо вам складно обмежувати себе в їжі, то чому б не покластися в цьому питанні на ланч бокс? :)

Бенто ланч бокс Fantasy Yume Ogi Oval

    • http://twitter.com/boorlyk boorlyk

      очень красивый ланч бокс

    • Катя

      и очень удобный :) говорю, как счастливая обладательница этого чуда :) он шел в наборе с тряпичной сумочкой-мешочком в тон крышке. Сказка-бокс, а не просто судочек :)

      • Yuliya Boorlyk

        Катя, огромное спасибо вам за отзыв!