Бенто ланч бокс Glit & Brilla

бенто ланч бокс glit & brilla

Одним з перших бенто боксів, які мені довелося потримати в руках, бул ланч бокс Glit & Brilla: його я замовила для себе, а чоловікові — більший, в кольорах Superman. Зараз Glit & Brilla Slim користується моя мама, а також кілька друзів і клієнтів.

Розповім одразу про дві моделі серії: Slim та Oval. Вони мають однакові характеристики, та ціни відрізняються майже вдвічі. Ланч бокс купити в Україні не так просто, і до того ж це недешево, тому спробую знайти причину такої різниці в цінах.

Характеристики ланч бокса Glit & Brilla

  • Ємність: 500 мл. (два контейнери на 320 мл. і 180 мл.).
  • Розміри (ВхШхД): 8.4 см х 8.3 см х 15.7 см.
  • Матеріал: Поліпропілен.
  • Гріти в мікрохввльовій печі: можна, попередньо зняти кришки.
  • Мити в посудомийній машині: заборонено.
  • Виробництво: Японія.
 Glit & Brilla Oval бенто ланч бокс купить

Почну з бюджетнішого варіанта. Дворівневий ланч бокс Glit & Brilla Oval виготовлено з глянцевого щільного пластика, він доволі зручно вміщується в руці.

бенто бокс Glit & Brilla обзор

Достатньо зняти фіксуючу резинку і верхню кришку аби відкрити бенто бокс.контейнеры ланч бокса glit & brilla oval

Верхній контейнер працює кришкою для нижнього, що може бути не дуже зручно, якщо плануєш їсти просто з ланч боксу (можна замастити обідній стіл). Відсутність індивідуальної кришки накладає певні обмеження на страви, які можна скласти до нижнього контейнера, наприклад, будь-які рідини (соуси, підливи, заправки) краще виключити.

ёмкость бенто бокса Glit & Brilla

Мені вдалося вмістити максимум 420 мл. води в обидва контейнери Glit & Brilla Oval. Тому не візьмуся рекомендувати такий ланч бокс чоловікам: думаю, він більше підійде жінкам, які стежать за фігурою або… дуже акуратним дітям. Кришка верхнього контейнера закривається доволі щільно, проте тест на протікання я робити не стала, бо кришка у нижнього контейнера відсутня.

Glit & Brilla Slim бенто бокс купить обзор

Ланч бокс Glit & Brilla Slim відкривається так само просто як і Glit & Brilla Oval. Якість пластика в обох боксах однакова.

контейнеры бенто бокса Glit & Brilla Slim

Оба контейнери мають індивідуальні кришки, і кожна закривається доволі щільно. В цьому бенто боксі нижній контейнер має меншу ємність і легко вміщується всередині верхнього за необхідності, а на верхній кришці можна зручно розмістити аксесуари: ложку, виделку і палички (фото взяла на сайті магазину).

бенто аксессуары Glit & Brilla

Це допоки єдиний відомий мені ланч бокс, для якого придумали такий зручний спосіб транспортування аксесуарів.

ёмкость бенто бокса Glit & Brilla Slim

Ємність ланч бокса Glit & Brilla Slim така сама як у моделі Oval.

На мій погляд, переваги моделі Slim у порівнянні до Oval наступні:

  • Нижній контейнер Slim можна скласти в верхній після використання.
  • Кожен з контейнерів має індивідуальну кришку.
  • Аксесуари (ложка, виделка, палички) можна зручно розмістити на кришці верхнього контейнера.
  • Ланч бокс Slim зручно транспортувати у вертикальному положенні в сумці практично будь-якого розміру.

Ланч бокс Glit & Brilla Oval раджу жінкам, які починають готувати бенто, і бояться переплатити за бокс. Дітям і чоловікам може підійти модель Glit & Brilla Slim: вона зручніша у використанні і транспортуванні. Правда, не кожному чоловіку вистачить 400 грамів, аби наїстися, тому рекомендую звернути увагу на бокси ємністю 800 мл або більше.