Термочашка Aladdin Papillon. Огляд

термокружка Aladdin Papillon обзор

З кожним днем поціновувачів кави або чаю стає дедалі більше. Кав’ярні змагаються за відвідувачів і пропонують напої на виніс. А запашній каві не завадить гарна термочашка. Всі вони мають унікальні якості, проте хочеться мати одну — найкращу :) Ций оглад присвячено Aladdin Papillon, і, можливо, вона стане для вас тією най-най чашкою!

термочашка aladdin papillon размер объём

Характеристики термочашки Aladdin Papillon

  • Ємність: 350 мл.
  • Розміри: (ВхШхД): 19 см. x 7.5 см. x 7.5 см.
  • Матеріал: eCycle — безпечний для зовнішнього середовиша пластик, повністю перероблюється і розкладається. 
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, необхідно попередньо зняти кришку.
  • Мити в посудомийній машині: можна, на верхній поличці посудомийної машини.
  • Дизайн: США. Виробництво: Китай.

Огляд термочашки Aladdin Papillon

термокружка аладдин безопасный пластик

Термочашка виготовлена за технологією eCycle, що була запатентована брендом Aladdin. Компанія щиро пишається своєю інновацією і гравіює її назвою кожен кухлик. Дійсно, є чим похизуватися: такий пластик не містить шкідливий для людини бісфенол, підлягає повній переробці та утилізації, і, в той самий час, дуже приємний на дотик.

герметичная термокружка aladdin flip sip

Кришка має простий механізм, що відкриває та закриває чашку, схожий на ті, які мають баночки з-під коли або пепсі. Важіль легко відкривається одним пальцем і фіксується на протилежному боці. Коли він закривається, то завжди сигналізує специфічним клацанням, можна навіть сказати, приємним :)

герметичная термокружка aladdin обзор

Про герметичність пишемо із посмішкою по самі вуха, бо тест на витік мав успіх :) Жодна крапелька не пролилася, як би та термочашка не крутилася та не перегорталася.

термокружка аладдин интернет магазин украина

Сама кришка закручується і має додатковий ущільнювач для будь-яких оказій.

термочашка Aladdin Papillon обзор

Ідея механизму «відкрити-закрити» (або flip & sip) має надійний вигляд, та лише час покаже як надовго її вистачить. А компанія Aladdin, як бачимо, вже подала заявку на патент.

термокружка аладдин термос 4 часа

Термочашка має подвійні стінки, і це є запорукою найкращого збереження температури, правильно? Виробник обіцяє, що чашка зберігатиме напій холодним або гарячим впродовж 4-х годин. Та ми довіряємо відгукам наших покупців, тому прохи «відкорегуємо» цю гарантію — температура зберігається максимум 2 години. І, все одно, мы не засмучуємося, бо це набагато довше ніж у наших улюбленців-стаканчиків KeepCup, які тішать своєю термостійкістю лише 30 хвилин 😉

термокружка Aladdin Papillon обзор купить киев

Термочашка Aladdin Papillon доволі компактна, і для неї легко знайдеться місце в сумці або в рюкзаку. А ще ми впевнені, що така річ просто незамінна в подорожах — будуть то рабочі командировки або запхоплюючі пригоди — ця кружка напевне потоваришує з підстаканником у вашому авті.