Термостакан KeepCup Alchemy M. Огляд

Термостакан KeepCup Alchemy M

Коли гуляємо з друзями, часто заходимо до кав’ярні аби взяти напої з собою. І якось, я побачила дівчину, яка попросила баристу приготувати каву в її KeepCup: це було доволі незвично для мене. А стаканчик такий яскравий і ні на що не схожий, так чудово пасував саме її стилю. Відтоді я мріяла про свій оригінальний кіпкап.

І зараз можу похизуватися та розповісти, за що саме так його люблю =)

Характеристики термостакана KeepCup Alchemy M

  • Ємність: 340 мл.
  • Розміри: (ВхШхД): 13 см. x 8.8 см. x 8.8 см.
  • Матеріал: РР — поліпропілен — стакан, поліетилен низької щільності (LDPE) — кришка і «пробка-клапан»,  силікон — обід.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, попередньо зняти кришку.
  • Мити в посудомийній машині: можна, на верхній поличці посудомийної машини.
  • Дизайн и виробник: Австралія

Купить термостакан KeepCup Alchemy объём 340 мл.

Огляд термостакана KeepCup Alchemy M

KeepCup складається з чотирьох частин: стакана, кришки, «пробки-клапана» на ній і силіконового обідка, що має за мету вберегти руки від високої температури напою всередині.

Високоякіснй харчовий пластик робить KeepCup приємним на дотик, легким і абсолютно екологічним. До того ж, він розрахований на довгострокове і безпечне використання, тому що не виділяє шкідливих токсинів і зберігає оригінальний смак напою.

Кришка має простий механізм, що відкриває і закриває стакан. Тому пити з нього можна не знімаючи кришку а просто пвертаючи «пробку-клапан».

KeepCup Alchemy

Тут пробка закриває отвір.

KeepCup Alchemy

А тут він відкритий.

Хочеться відзначити, що це не термос, проте стакан зберігає температуру біля 30 хвилин. Дуже важливо, аби «клапан» або кришка були відкриті, поки напій в стакані не вистигне до температури біля 65С.

Нажаль, KeepCup не герметичний на всі 100%. Тому, носити його в сумці не рекомендую.

Термостакан KeepCup купить в Украине

Всі частини KeepCup можна зняти. І, на мою думку, це доволі універсально. Коли маєш два стакани, можна фантазувати і змінювати його образ згідно настрою.

Я маю дві моделі KeepCup Alchemy: Phoenix та Antimony. І ось так їх комбіную:

KeepCup Alchemy

Ще кілька плюсів KeepCup для вас і бариста:

Плюсы KeepCup Alchemy

1. Всередині є додаткові примітки по ємностях, що допомогають легко приготувати потрібну кількість улюбленого напою.

Плюсы KeepCup Alchemy

2. На обідку нанесені назви напоїв. Можна виділити маркером потрібну, аби бариста приготував для вас бажаний напій і нічого не переплутав.

Экологичный термостакан KeepCup Alchemy

А ще кіпкап отримав дуже схвальні відгуки від спільноти захисників навколишнього середовища, адже кількість зайвого сміття у вигляді використаного одноразового посуду суттєво зменшується. Лише уявіть, скільки «паперових» стаканчиков може замінити один KeepCup?!

Термостакан KeepCup: кофе с собой

Такий стаканчик приємно взяти з собой на прогулянку, пікнік або до офісу, а також — в машину. Він чудово вмішується в автомобільний підстаканних, тримач на велосипеді або дитячому візочку.

Невеличкий відеоогляд, думаю, зайвим не буде =)