Як ото не соромно весні: прийшла і не гріє! Та нічого, ми терпячі і винахідливі — приготуємо смачнючий чай з журавлини. Так точно зігріємося, та ще й настрій покращимо
Чай з журавлини
By Март 28, 2016
Published:- Количество порций: 2
- Подготовка ингредиентов: 5 минут
- Время приготовления: 15 минут
- Готово через: 20 минут
Рецепт вітамінного і смачного чаю з журавлиною, імбирем, корицею і лаймом.
Ингредиенты
- вода: 700 мл.
- чорний листковий чай: 1,5 ч.ложки
- журавлина: 2 ст.ложки
- кориця: 1 невеличка паличка або 1/2 ч. л. меленої
- корінь імбира: 0,5 см. або 1/2 ч. л. меленого
- гвоздика: 2 шт.
- лайм: 1 шматочок
- лимон: 1 шматочок
- мед: 2 ч.ложки
Как приготовить бенто
- Підготувала всі інгредієнти для чаю. Поставила чайник на вогонь.
- Журавлину промила і трохи подавила її ложкою (обережно, можна замаститися).
- Заварник обдала окропом і насипала туди чай.
- Зняла трохи цедри з лайма, нарізала дрібненько імбир і відправила все в чайничок.
- Додала паличку кориці, гвоздику і залила окропом. Накрила кришкою и почекала, коли чаїнки почнуть падати на дно — десь за 1 хвилину.
- Далі додала журавлину і дала чаю настоятися ще 3-4 хвилини.
- Через сітечко налила чай в стаканчики. Додала лайм, лимон і підсолодила медом.
- Course: Напої
- Сложность: Легко готовить