Минулого тижня ми з Бенто Котом вирішили планувати бенто-меню. На це нас надихнув і добряче допоміг щотижневик This Week Planner. Для оформлення ми використали різнокольорові маркери і наліпки (як на мене та, що для бенто-пікніка, пасує найкраще :)). Ланчі старалися готувати смачні, корисні і нескладні. Лише подивіться, яким вийшов цей бенто-тиждень.
Легкий бенто понеділка
- макарони з креветками, томатами і зеленим перцем;
- овочевий салат з капусти, огірка і черрі;
- фруктовий салат з банана, ківі і мигдаля.
Обід вівторка можна приготувати напередодні, і довше поспати вранці 😉
- запечена картопля з часником і кропом;
- фаршировані грибами яйця;
- весняний салат з томатів, огірка і листя салату;
- кисломолочний сир з родзинками, кеш’ю і консервованим абрикосом.
Згідно бенто-плану, в середу мали суп зі спеціями і грінками
А приготування цієї смакоти займає лише 20 хвилин.
В четвер запит на рибний день виконано 
- рис із сьомгою;
- салат з томатів і салатного мікса (рукола, мангольд, і червоне листя буряка);
- десерт — міні-пиріг зі смородиною.
А обід п’ятниці збирався ось так
- сочевиця зі свининою, перцем і морквою;
- омлет з грибами та томатом;
- фруктовий салат з яблука, груші та волоських горіхів.
Так чудово почати суботу зі смузі
Маємо перерву у приготуванні ланчів вранчі, тож ми зробили коктейль з молока, банана, апельсина і ківі для ранкової прогулянки.
Бенто-пікнік в неділю як чудове завершення тижня
Дуже переживали, що погода підведе, і запланований на неділю бенто-пікнік не відбудеться. Та, дощові хмари полетіли повз, а ми швиденько зробили міні-сендвічі, заскочили в магазин за фруктами і мафінами, і попрямували відпочивати на природі
А чудо-планер весь квітневий тиждень супроводжував і мотивував нас!