Ланч бокси Aladdin Sustain. Огляд

Ланч боксы Aladdin Sustain. Обзор

Майже всюди можна знайти місця, де можна приємно провести час, сидячи на травичці під деревами. Все, що треба — це гарна компанія, погода, зручний килимок і що-небудь для перекусу. Саме для таких випадків стануть у нагоді ланч бокси Aladdin Sustain з серії eCycle.

Набор для ланча Aladdin Sustain. Обзор

Характеристики ланч боксів Aladdin Sustain

  • Ємність: 1 контейнер на 680 мл., 1 контейнер на 280 мл., 2 контейнери по 100 мл.
  • Матеріал: безпечний пластик, що перероблюється.
  • Герметичність: захист від протікань.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, попередньо зняти кришки.
  • Мити в посудийній машині: можна, на верхній поличці.
  • Дизайн: США. Виробництво: Китай.

Огляд ланч бокса Aladdin Sustain

Обзор ланч бокса Аладдин

Цей набір для ланча виготовлено з екологічно чистого пластику, що перероблюється, тобто він безпечний і для людини і для нашої планети. Така рідка турбота і про власника ланч боксів і про навколишнє середовище мені дуже імпонує.

Ланч боксы Аладдин. Обзор

Набір Aladdin Sustain складається з 4 боксів різних ємностей, щоби можна було легко зібрати обід на всі життєві випадки. На самій коробці-упаковці є ідеї того, чим можна заповнити кожен з контейнерів: найбільший підійде для основної страви, менші — для фруктів і овочів, найменші — для горіхів та інших дрібних смаколиків.

Крышка ланч бокса Aladdin Sustain

Всі контейнери закриваються за технологією Click & Lock і не мають розділювачів: замість них тут самі ланч бокси.

Тест на протечки ланч бокса Aladdin Sustain

Хоча кришки прорезинені і надійно закриваються, та захист віть протікань не працює, якщо заповнити контейнер водою і трохи нахилити.

Купить ланч боксы Aladdin Sustain

Ланч бокси Aladdin Sustain надають свободу у виборі обіду: ви можете взяти від 100 мл. до 1200 мл. і нагодувати від одного до трьох людей. Ці ланч бокси можна брати і на роботу, і на природу і в дорогу. Вони виготовлені з любов’ю до якості і турботою про людей, мають гарний вигляд і доволі універсальні у використанні. Якщо раніше я зустрічала дитячі, жіночі і чоловічі контейнеры, то набір Aladdin Sustain — це універсальне сімейне рішення для обіду.