Бенто ланч бокс monbento

бенто ланч бокс monbento

Ви собі не уявляєте, з яким нетерпінням я чекала на цей ланч бокс! Про французську лінійку monbento я вже писала, та тоді не було можливості потримати щось в руках, зробити тисячу і одне фото і написати огляд… А писати, коли «не помацала», я не вмію :) Так ось, я нарешті потримала в руках ланч бокс від monbento, і з усією відповідальністю кажу: «він чудовий»!бенто ланч бокс monbento обзор

В акуратній і стильній коробочці я знайшла сам ланч бокс з невеличкою інструкцією, де були перелічені основні характеристики.

Характеристики ланч бокса Monbento

  • Ємність: 1000 мл. або 1 л.: 2 контейнери по 500 мл. кожен.
  • Розміри (ВхШхД): 10.0 см. х 9.4 см. х 18.5 см.
  • Матеріал: пластик.
  • Герметичний.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, попередньо зняти кришки або відкрити клапани.
  • Мити в посудомийній машині: можна, на верхній поличці.
  • Дизайн: Франція. Виробництво: Китай.

Огляд ланч бокса Monbento

ланч бокс Monbento контейнеры

Ланч бокс monbento виготовлений з дуже якісного, наче оксамитового на дотик, пластика: його просто неможливо випустити з рук. Разом із тим, ємність бенто бокса доволі велика і, коли обід вміщується в один контейнер, його можна перехопити резинкою вздовж.

герметичный бенто бокс monbento

Обидва контейнери мають кришки, що герметично закриваються і тримають будь-які страви і сумку цілими і неушкодженими :)

Клапан для микроволновки лачн бокса Monbento

На кришці кожного контейнера можна побачити невеличкий клапан: завдяки цьому простому винаходу гріти обід в мікрохвильовці можна разом із кришками (достатньо відкрити клапани).

Разделитель контейнера ланч бокса Monbento

Всередині одного з контейнерів я знайшла розділювач: дуже зручно, якщо необхідно розмістити по-сусідству дві страви так, аби їх запахи не змішалися (салат і головна страва, гарнир і м’ясо або риба, головна страва і десерт і т.ін.).

Аксессуары Monbento

До ланч боксу monbento виробник додатково пропонує багато аксесуарів: сумка, палички, набір з ложки, виделки і ножа, соусники, формочки для яєць і запікання.

Ложка, вилка, нож Monbento

Набір з ложки, виделки і ножа можна носити в спеціальному футлярі або зручно транспортувати на кришці верхнього контейнера. Все приладдя виготовлене зі щільної матової сталі.

Аксессуары Monbento

Суосники monbento продають комплектами по 2 штуки і відрізняються вони лише кольорами кришок. Пара таких соусників ідеально вміщується в контейнер.

Аксессуары Monbento обзор

Соусники можна використовувати для густих і рідких емульсій (кетчуп, соєвий соус і т.ін.): вони надійно закриваються кришками, що закручуються. На відміну від більшості соусників, що мені доводилося бачити, їх зручно мити!

Бенто ланч бокс Monbento обзор

Завдяки лаконічному і стильному дизайну такий ланч бокс підійде як жінці так і чоловіку, і навіть обом для романтичного обіду на природі. Можна користуватися двома контейнерами або одним, в залежності від розміра обіду. Ланч бокс monbento ідеально підійде для страв з підливою, салатів з заправкою та інших страв, які ми так любимо (традиційні японські бенто бокси, зазвичай, не можуть похвалитися герметичністю). Всі аксесуари продумані до дрібниць: квадратові формочки для яєць, соусники і столове приладдя від monbento розумно вміщується в контейнерах ланч бокса і не лишає «щілин».

  • Павел Поздняков

    Жидкости не протекают?

    • Yuliya Boorlyk

      Павел, блюда с подливой и салаты с заправкой можно спокойно транспортировать в monbento: всё будет хорошо. Но, он не предназначен для супа или другого первого блюда.

  • Sasha Spasova

    Скажите пожалуйста, а в набор точно входят формочки для яиц?) смотрю фото в интернете с набором, их нигде не видно