Infused water. Фруктова детокс вода

бутылка для воды Aladdin Aveo Infuser с заварником купить киев

Який напій ви вважаєте найкориснішим: свіжовичавлений сік, смузі, зелений чай…?
Лікарі ствержують, що це звичайна вода, особливо, якщо випивати 1.5 — 2 літри на день. Та, далеко не всім вона до душі, правда?

Тому й придумали фруктову воду (запитайте Google про infused water — там стііільки всього): вона гарна, ароматна, смачна і мйже без калорій 😉 А ще така детокс вода прискорює метаболізм і допомогає організму підтримувати водний баланс.

герметичная бутылка для воды Aladdin Aveo Infuser с заварником интернет магазин украина

«Фруктова» вода, насправді, може бути не лише з фруктами і ягодами: чудово підійдуть овочі (огірки, морква, селера, солодкий перець), зелень (м’ята, шавлія, розмарин, базилік, кінза) і спеції (імбир, палички кориці, ваніль) — тут все у владі фантазії і смакових вподобань!

Приємний бонус в тому, що готується вона швидко і легко: блендер, міксер або соковитискач тут не знадобляться. Для сімейного обіду стане у нагоді кухоль або пляшка для води, якщо є бажання взяти напій з собою. І, звісно ж, охолоджена вода — краще використовувати фільтровану або бутильовану.

рецепт воды с фруктами infused water

Сезон літніх ягід і фруктів ще не настав, тому ми вирішили приготувати водичку з цитрусовими, які майже завжди можна знайти в супермаркеті — грейпфрут, апельсин і ківі.

полезный летний напиток фруктовая вода

Чверть грейпфрута треба почистити від шкіри і прибрати всі білі плівки (інакше буде гірчити). Далі добренько помити апельсин і відрізати кілька дольок. З ківі шкуру можна не знімати, як ми й зробили, а просто відрізати кілька кружалець і вирізати квіточки за допомогою каттера :)

рецепт цитрусовой детокс воды с грейпфрутом, апельсином и киви

Фрукти можна одразу скласти до пляшки для води, та краще — помістити в спеціальний «заварничок», не просто ж так він входить в комплект! А якщо трохи розім’яти фрукти ложкою над пляшкою, то сік додасть напою ароматів.

цитрсовая детокс вода польза рецепт

Наливаємо в пляшку чисту воду і занурюємо заварник з фруктами — все, цитрусова детокс вода готова.

бутылка для воды Aladdin Aveo Infuser с заварником объём 0.7 мл.

Можна пити одразу, а краще поставити на пару годин в прохолодне місце: вода настоїться і вбере в себе аромат фруктів. Якщо готувати більше і зберігати в холодильнику, то фруктова вода зберігатиме корисні властивості, максимум, протягом трьох діб.

Попереду літо і багато-багато фруктів — чудовий привід налаштуватися на правильний питний режим!

  • Max Ionov

    очень интересное приспособление! ранее такого не видел. я пользуюсь посудой гипфел, искал на официальном сайте http://gipfelmsk.ru, но к сожалению ничего подобного не нашел. не подскажите где такую штуку можно приобрести??

Рецепты почтой

Получайте новые бенто-рецепты прямо на свою электронную почту!