Ланч бокс Black & Blum Bento Box. Огляд

ланч бокс Black & Blum Bento Box обзор

Ланч бокс Black & Blum Bento Box просто захоплює своїм суперреволюційним дизайном. Творчий англо-швейцарський дует Дена Блека і Мартина Блума придумав чимало крутезного для цього боксу. Про них — в огляді!

 Характеристики ланч бокса Black & Blum Bento Box

  • Ємність: 500 мл., соусник на 50 мл.
  • Розміри: (ВхШхД): 5.5 см. x 12 см. x 19 см.
  • Матеріал: безпечний пластик (поліпропілен).
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, попередньо зняти кришки. Час нагрівання — максимум 2 хвилини.
  • Мити в посудомийній машині: можна, на верхній поличці посудомийної машини.
  • Дизайн: Великобританія. Виробник: Китай.

Огляд ланч бокса Black & Blum Bento Box

купить ланч бокс Black & Blum Bento Box

Елегантний ланч бокс Black & Blum Bento Box складається з одного контейнера, що вміщує 500 мл., розділювача, соусника з кришкою і виделки. Чудове рішенне «все разом»: якщо, зазвичай, ви купуєте бентобокс і аксесуари до нього окремо, то із цим ланч боксом все необхідне вже додадано.

Дуже корисна ідея для виделки: вона загострена з одного боку, аби можна було розділяти їжу. Ще, на кришці ланч бокса розташована спеціальна силіконова петелька для неї, проте практичності в цьому я не побачила: не гігієнічно просто взяти і покласти бокс із виделкою до сумки. Можна, звичайно, кожного разу мити виделку перед їжею, та це зайва робота і витрата часу, чи не так?

На мій погляд, monbento пропонує зручніше рішення, де столові прибори ховаються під кришку. А ланч бокс Black & Blum Bento Box варто носити в сумочці.

герметичность ланч бокса Black & Blum Bento Box

Бокс щільно закривається вакуумною кришкою із силіконовою прокладкою, яка забезпечує 100% герметичність контейнера.

купить ланч бокс Black & Blum Bento Box

Проте! Наш тест на герметичність він, нажаль, не пройшов. Післе невеличкого струшування, наповнений водою ланч бокс, швидко здався, і закрапали крапельки. Тож, якщо ви надаєте перевагу рідким ставам на обід, цей боксик не стане у пригоді.

соусник для ланч бокса Black & Blum Bento Box

А от для страв із заправками на допомогу прийде чудове доповнення до Black & Blum Bento Box — соусник, я який можна налити заправку для салата або соус до м’яса. Тоді не доведеться нервувати, що щось протече і замастить все навкруги. Соусник має фіксовану кришечку і доволі впевнено стоїть на столі, попри вузеньке денце.

соусник для ланч бокса Black & Blum Bento Box

Вбачаю невеличку незручність в тому, що кришечка суосника нещільно закривається, тому варто подбати, аби соусник завжди рівно стояв всередині бокса або використовувався лише для густих соусів.

ланч бокс Black & Blum Bento Box обзор

Кришка закривається напрочуд легко за допомогою двох кліпс по обидва боки ланч бокса. Так само легко і відкривається. Коли її перевертаєш, то можна помітити невеличке кругле заглиблення. Думаю, його можна використовувати як ємність для соусу для вмочування під час їжі — влучна ідея дизайнерів, як на мене.

разделитель в ланч боксе Black & Blum Bento Box

Дуже потішило, що в цей бокс можна поласти одразу 2 страви, бо всередині є розділювач, і його можна посунути або вийняти за необхідності.

Також, окремо хочеться звернути увагу на якість пластика цього ланч бокса і виделки: супергладенький, приємний на дотик і до того ж абсолютно безпечний. Пластик для чаші і кришки спеціально виготовляли так, аби чаша візуально нагадувала кераміку, а кришка — скло.

ланч бокс Black & Blum Bento Box

Фото звідси

Щойно цей ланч бокс потрапив мені до рук, я подумала, що він створений для тендітних жінок та дівчат, які харчуються правильно і без перекусів. Та й в невеличку сумочку бокс поміститься ідеально =) Коли розгледіла його краще, то дійшла висновку, що він підійде й дітям і чоловікам для легкого обіду або перекусу.