Ланч бокс monbento square. Огляд

Ланч бокс monbento squre обзор

Знайомтеся, ланч бокс monbento square — кузен бокса monbento original. Ідеально квадратовий бенто, розміру XL, наче натякає, що господар не лишиться голодним за жодних обставин  =)

Характеристики ланч бокса monbento square

  • Ємність: 1700 мл.: 2 контейнери по 850 мл., внутрішній контейнер: 300 мл.
  • Розміри (ВхШхД): 14 см. х 14 см. х 14 см.
  • Матеріал: PBТ (2 контейнери, спільна кришка), РР — поліпропілен (2 кришки для контейнерів і внутрішній контейнер).
  • Герметичний.
  • Гріти в мікрохвильовій печі: можна, попередньо зняти кришки або відкрити клапани.
  • Мити в посудомийній машині: можна, на верхній поличці посудомийної машини.
  • Морозильная камера: можна зберігати.
  • Дизайн: Франція. Виробництво: Китай.

Огляд ланч бокса MONBENTO SQUARE

Зізнаватесь, всіх вразив своїми розмірами ланч бокс monbento square? Так, він чималенький! Тож готувати доведеться набагато більше =)

Купить ланч бокс monbento square

Два однакових контейнери, висотою 5,5 см., ідеально підійдуть для салатів, високих сендвічів і щедрих порцій фруктів. Також, легко вміститься куряча ніжка, стейк, і багато іншого, що ніяк не складалося до ланч боксу monbento original.

Дополнительный контейнер для ланч бокса monbento square

Дуже приємна знахідка всередині ланч боксу — 1 невеличкий (300 мл.) додатковий контейнер! Його не порівняєш з простим розділювачем =)  Завдяки такому контейнеру різноманіття став в вашому ланч боксі може суттєво збільшитися.

Одноуровневый бентобокс из ланч бокса monbento square

Ще одним сюрпризом стала додаткова резиночка, за допомогою якої габаритний дворівневий бенто перетворюється на елегантний однорівневий ланч бокс!

Столовые приборы monbento

Під верхню кришку ланч бокса легко вміщується столове приладдя monbento.

ланч бокс monbento oreginal и monbento square

Я провела своєрідний «ДНК тест» і знайшла відмінності ланч боксів родини monbento, завдяки яким дійшла висновку, що вони більше кузени ніж рідні брати =)

Ланч бокс monbento square купить в Украине

В огляді ланч боксу monbento original ми подивилися на нього з усіх можливіх боків. Безумовно, рука виробника відчувається і в боксі monbento square. Проте, і відмінності деякі є! Найбільш відчутна з них — відчуття пластику на дотик. Він, звісно, так само екологічно безпечний, проте не такий оксамитовий по відчуттях як раніше. Та все ж, покритття «софт тач» нанесене і робить пластик стійким до подряпин і естетчино привабливим.

Як і в інших моделях, обидва контейнери мають кришки, що герметично закриваються. Та відкриваються вони, за моїми відчуттями, трохи складніше.

Ланч бокс monbento square

Фото звідси

Monbento square, думаю, ідеально підійде спортсменам, які дбають про своє харчування, і надото тим, кому важливо збільшити м’язову масу. А ще цей ланч бокс добре прислужиться всім, хто любить попоїсти або фактично «живе на роботі» =)

Идём на пикник вместе с ланч боксом monbento square

Можна використовувати цей ланч бокс як «сімейний», і брати його з собою на пікніки або в дорогу. Наприклад, ми з подругою доволі часто подорожуємо Україною, і цей габаритненький бокс став би нам незамінним компаньоном. Хто б подарував? =)

Бонус! Невеличкий відео-огляд з нашої Instagram-сторінки.